ONDER OPTIE !! Welkom in deze te renoveren woning met grote tuin in Grimbergen. Is het jouw droom een woning naar eigen smaak in te richten dan is dit een opportuniteit. De woning ligt op een mooi perceel van net geen 10are en is daarbij nog eens uitstekend gelegen in een rustige, groene en landelijke omgeving. Laten we even binnenkijken. Momenteel is de woning ingedeeld in een ruime leefruimte met aansluitend de keuken. Naast de keuken vind je de badkamer. Op het eerste verdiep hebben we 2 grote slaapkamers. Wie nood heeft aan extra kamers kan gebruik maken van de ruime zolder met maar liefst 35m² bewoonbare oppervlakte. Hier kan je met gemak 2 extra ruimtes creëren. Denk maar aan kinderkamers, speelruimte, bureau of je eigen hobbyruimte. Mogelijkheden genoeg! Deze woning kan met de nodige renovatiewerken jouw nieuwe thuis worden. Een huis met veel potentieel in een groene omgeving. Je merkt het deze woning kan je volledig zelf inrichten en afwerken volgens uw eigen wensen.
Bij een ingrijpende energetische renovatie kan u zelf genieten van 1 % registratierechten!

ONDER OPTIE !

GEBOUWD
GEBOUWD

-

TERREIN
TERREIN

984 m²

WONING
WONING

210 m²

KAMERS
KAMERS

2 - 4

BADKAMERS
BADKAMERS

1

Uitrusting.

Verwarming op gas
Convectoren kachels
Tuin
Terras
Zolder
Garage
Dubbele beglazing

Gasfornuis
Koelkast
Douche
Lavabo
Toilet

3D grondplan.

In de buurt.

Welkom in Grimbergen. Ook wel de ‘Parel van Brabant’ genoemd. Het rustieke centrum met de basiliek van Grimbergen, heerlijke restaurants en vele terrasjes zijn zeker een bezoekje waard. Dankzij de landelijke ligging kan je volop genieten van het prachtige zicht op de weidse velden. En charmant gelegen wil zeker niet zeggen afgelegen. De woning ligt vlakbij het centrum en is voorzien van tal van buurtwinkels. De lokale winkels en supermarkt zijn gemakkelijk met de fiets bereikbaar. Ook vind je er meerdere scholen om en rond het rustige Prinsenbos. Het groene Grimbergen heeft dus heel wat meer te bieden dan enkel de centrale ligging. Door de vlotte toegang tot de Ring van Brussel sta je op een uurtje aan de zee en het centrum van Brussel bereik je in minder dan 30 minuutjes. Het is hier niet alleen mooi wonen. Het is hier vooral goed leven. 

Agent

Contacteer de eigenaar

Phone Calls Message

Stuur een bericht:

  ADRES

  Bieststraat 32

  1850 Grimbergen

  CONTACT

  015 64 84 64

  info@hellohome.be

  BEZICHTIGINGEN

  BESCHIKBAAR

  Na verlijden akte.

  Zelf je woning verkopen?

  Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

  Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

  bezoek Hello Home

  www.hellohome.be

  Slim verkopen, zonder makelaar.

  Share This